red45 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Zrobiłem projekt akwarium z panelem i szukam teraz firmy, która mi ten projekt zrealizuje. Czy możecie polecić jakichś sprawdzonych, solidnych dostawców? Najlepiej z okolic Łodzi. Bardziej zależy mi na estetyce i solidności wykonania niż na niskiej cenie. Cytuj Moana^2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morfeusz1976 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 www.erybka.pl, www.zoo-land.pl/ Cytuj Akwarium 104x50x60, ATI 8x39w dimm, Skimmer Skimz Oval SV203, Gyre XF130 + RW8+RW8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 @LLS z forum i jego strona http://akwarium.szczecin.pl/ bedziesz zadowolony z ceny i jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red45 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Dzięki za sugestie, wysłałem zapytania ofertowe. Cytuj Moana^2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 @LLS z forum i jego strona http://akwarium.szczecin.pl/ bedziesz zadowolony z ceny i jakości Tu bym nie byl taki pewny, wyslalem 3 zapytania i na zadne nie dostalem odpowiedzi, Za to u mycioka dostalem to co potrzebowalem szybko i sprawnie, jakość rownież pierwszorzędna, jedyne co nie poszlo po mojej mysli to klejenie czarnym sylikonem ale to ja zmaścilem bo zupełnie mi to z głowy wylecialo i nie dopisalem w zamówieniu żeby byl bezbarwny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 trzeba gadać bezpośrednio z Przemkiem nic nie mówiłem o terminie ja długo nie czekałem, a nawet dostalem przednią szybę opti w gratisie ale warto też poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Ależ ja nadal czekam na wycene Firm jest sporo wiec i wybór duży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Przepraszam jeśli nie odpisałem . Można na mnie polegać lecz muszę przyznać ze terminy są u mnie problemem . Cytuj Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Chyba nie bedzie mi dane tego sprawdzic, ja rozumiem ze mozna nie miec czasu ale z mojej strony jako klienta wyslanie 3 zapytań o akwarium ( i przez forum i przez biuro) i brak jakichkolwiek konkretow spowodowalo ze zbiornik zrobila konkurencja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor9891 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Fajnej cenie robią w sklepie szklanabania zadzwon i zapytaj a na pewno cos jeszcze poradzą Cytuj - aquarium 400L optiwhite - jecod dct 4000L - jebao rw15 - jecod rw8 - maxspect razor 160W 16 000K - maxspect razor 120W 16 000K - sand 25 kg - live rock 55 kg - refugium (led lighting 10W) - Mini Bubble King 160 VS12 DIY Moje akwarium: https://m.youtube.co...w&v=79iiBzQ5H7U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Wiecie, ja na malowanie samochodu czekałem 3 miesiące, ale mam zrobione tak, że nawet nowy się nie umywa. No i w cenie dwu elementów malowanych w serwisie. Z akwariami jest podobnie - chcesz dobrze i tanio - trzeba "swego" dopilnować, zadzwonić, pogadać. Rybka robi ładnie, pomagają przy transporcie i wniesieniu, kontaktowi i dokładni. Ale Przemka akwaria mi osobiście bardziej się podobają. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Chyba nie bedzie mi dane tego sprawdzic, ja rozumiem ze mozna nie miec czasu ale z mojej strony jako klienta wyslanie 3 zapytań o akwarium ( i przez forum i przez biuro) i brak jakichkolwiek konkretow spowodowalo ze zbiornik zrobila konkurencja Rozumiem Cię i sam pewnie tak bym zrobił . Czesto jest tak że wpadam w wir pracy i przez cały tydzień wracam po nocy . I wtedy nie odpowiadam na meile . Pozostaj mi przeprosić za brak odpowiedzi w czasie . Cytuj Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu1990 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 moim zdaniem najfajniej robią w e rybce jakosc produktu bezkonkurencyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Tak z ciekawości - ile waży akwarium 200x60x60 szyba 12mm?? Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Myciok i Szczecin kleiłem i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Tak z ciekawości - ile waży akwarium 200x60x60 szyba 12mm?? m2 szkła 12 wazy 30kg, wychodzi około 110 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 1 Października 2015 zerknij tez na skalar.com.pl, podobno tez dobre akwa kleja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Najważniejsze to precyzyjne opisanie zamówienia, ze wszelkimi szczegółami. Poproś wykonawcę, żeby DOKŁADNIE przeczytał zamówienie - niestety nie wszyscy czytają Przed wysłaniem towaru do Ciebie poproś też wykonawcę żeby sprawdził gotowy produkt z opisem zamówienia i poprawił ewentualne niedociągnięcia. Ich usuwanie po odbiorze (szczególnie jak jest daleko, a ty masz zaplanowane stawianie zbiornika w określonym terminie) jest problematyczne. Cytuj Moje akwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meczein Zgłoś Napisano 2 Października 2015 Myciok mikołów. Najlepszy wybór Cytuj Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach