Pawson33 Zgłoś Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Co dodac albo ująć ? Edytowane 2 Września 2015 przez Pawson33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Co robisz że masz tyle asterin? Co robisz że masz tyle glonów na szybach? Edytowane 2 Września 2015 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 3 Września 2015 Faktycznie sporo tych asterin. Co masz w "ekipie sprzątającej"? Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawson33 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Faktycznie sporo tych asterin. Co masz w "ekipie sprzątającej"? 6xtectus 3xkrab pustelnik Krewetka szkarłatna i stenopus Edytowane 4 Września 2015 przez Pawson33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Mało ślimaków. Na taki zbiornik powinieneś mieć ze 30szt turbo. Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawson33 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Mało ślimaków. Na taki zbiornik powinieneś mieć ze 30szt turbo. Dzieki za podpowiedz lece po wyplacie po slimaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Poszukaj prywatnie to taniej Cię to wyniesie. Zapytaj kolegi Sygen, ja brałem od niego. Z resztą zapraszam do siebie na kawę to Ci złapię kilka sztuk. Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawson33 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Poszukaj prywatnie to taniej Cię to wyniesie. Zapytaj kolegi Sygen, ja brałem od niego. Z resztą zapraszam do siebie na kawę to Ci złapię kilka sztuk. Super tylko powiedz gdzie i kiedy .... bo prawdemowiac to nie mam nikogo znajomego w radomiu co by takie hobby posiadal no oprócz marcina ze sklepu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 (edytowane) a widziałem, ze masz briareum albo coś w ten deseń dużo - może bys szczepke małą zrobił - zapłacę chodzi mi o to po prawej stronie zbiornika Edytowane 4 Września 2015 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawson33 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 (edytowane) a widziałem, ze masz briareum albo coś w ten deseń dużo - może bys szczepke małą zrobił - zapłacę chodzi mi o to po prawej stronie zbiornika Hmmmm aż spojrze .... Edytowane 5 Września 2015 przez Pawson33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach