tadzik443 Zgłoś Napisano 21 Września 2015 Dzis czasu zabraklo a zaraz do roboty ida ale jutro bede dzwonic Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Dzwonilem dzis do rzecznika praw konsumenta i niestety lipa faktycznie sklep ma prawo odmowic zwrotu pieniedzy Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Dzwonilem dzis do rzecznika praw konsumenta i niestety lipa faktycznie sklep ma prawo odmowic zwrotu pieniedzy Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 No i już masz wszystko czarno na białym. Najlepiej jest dzwonić do Rzecznika zanim się zacznie wykłócać w sklepie i robić niepotrzebne zamieszanie. A ten wymieniony TV działa dobrze? Nic się z nim nie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Nie wiem nie powiesilem go jeszcze musze wziasc kogos do pomocy bo gabarytowo za duzy podniesc na 1.5m najwczesniej w sobote sprawdze Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach