meczein Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Jak wszyscy wiedzą nic tam nie ma nic tam nie kupie nic tam dobrego nie dostane:):) MAM 3200zł do wydania w tym sklepie aquario.pl CHCE ktoś odkupić bon odsrzedam. Czy wato kupi odpieniacz BUBBLE MAGUS CURVE 5 muszę Wydać kasę!!! za 7 dni kończy się ważność bonu AKWARIUM 250l. ZYcie w srodku rybki ---8 szt krab krewetka box ślimok koralowce mało wymagające plus ukwiał z błanzami dla CÓRKI Wkońcu płaci Cytuj Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Ja to bym się cieszył z takiego datku , nie musisz kupować sprzętu chodź możesz wziąść na przyszłość pompę pod balinga, zapas soli, suplementów, bakteri, jakiegoś koralika, albo ukwiała, może jakaś rybcie są po dostawie. Nie wiem czy byłeś na nowym miejscu, ale wydaje mi się że coś wybierzesz Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasti Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Sklep na nowym miejscu w porządku , a i zaopatrzenie niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qubek Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Witam,trochę do wyboru tam masz,jak chcesz odpieniacz to model większy będzie lepszy. A i z odpieniacza będziesz zadowolony. Jak masz lampę t5 to weź świetlówki na zapas i tak jak wcześniej napisane weź sprzęt do balinga, sól, jakieś bakterie, szybko wydasz swój prezent. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Myślę że nie doceniasz sklepu, Najlepiej było by żebyś pogadał na miejscu w sklepie przecież nie musisz brać "towaru z półki" możesz coś sobie zamówić a oni CI to sprowadzą i tyle edit: By żyło się lepiej: 1. Nie piszemy wielkimi literami 2. Nie nabijamy liczników 3. Nie spamujemy 4. Nie zakładamy kolejnych tematów "bez sensu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Albo popytaj ludzi co potrzebuja kup a oni oddadza Ci kase troche roboty z tym ale bon sie nie zmarnuje. A napewno pare osob sie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajtek77 Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Te bony to od ręki tam wydasz na obieg , cyrkulacje ,hydraulike ,skałę , lampe może szkło Niewiem co masz już kupione. A jeśli bardzo chcesz sprzedać to 2000 gotówką mogę dać Cytuj Akwarium OW 120x60x60 + Sump 80x50x45h + Dolewka 40 l. / Deltec APF 600 na NJ 800 // Obieg Jebao DCT 8000 // Cyrkulacja 2 x Jebao RW 8 // Lampa Led Lumini glisten 150r2 + 120r1 // Grzałka Jager 250 wat // Sentry ATO // Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 13 Września 2015 Bardzo duzo morszczakow chcialo by taki bon miec, obojetnie w jakim kolwiek sklepie cos kupisz od korali, ryby po sprzet. Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reigher Zgłoś Napisano 13 Września 2015 meczein poświęcę się i wybawię Cie z kłopotów. Możesz mi podarować te bony i zrzucić ten niechciany ciężar na mnie, jakoś sobie poradzę ;) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach