Skocz do zawartości
Jimbim

(S) Sprzedam LR wraz z porastającym ją życiem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sprzedam 7kg kawałek żywej skały wraz z porastającym ja życiem. Skala kupiona była w lutym 2014 roku w E-rybce oczywiście żywa. Skała wolna od plag (żadnych aiptasji, bryopsis itp) porastają ja gąbki, rurówki, korale oraz algi wapienne. Skala jest wydrążona (oczywiście przez siły natury) w środku tworząc jaskinie skalne, które się łączą. Cena jaka mnie interesuje za cale życie to 250PLN. Poniżej zestawienie życia na sprzedaż oraz fotki. Ponadto dla chcących do sprzedania cały sprzęt z zestawu 43 litry -> http://nano-reef.pl/topic/77952-s-sprzedam-sprzet-do-nano-rafy-i-skale-ceramiczna/#entry792809

1. Montipora srebrna – SPS

2. Montipora brązowa – SPS

3. Seriatopora – SPS

4. Acropora zielona – SPS

5. Capnella Imbricata – Miękki

6. Clavularia na skale - Miękki

7. Sinularia na skale – Miękki

8. Parazoa zielone na skale - Miękki

9. Ukwiał Phymanthus Buitendijki umiejscowiony w jaskini skalnej (nie podróżuje czasem się tylko wyciaga)

10. Zoa zielone fluo na skale

2md1nxc.jpg

2zdrnmo.jpg

23hve4g.jpg

Dla zainteresowanych mogę wysłać na email więcej fotek. Wiadomość na PW lub pod tel. 604-425-115.

Edytowane przez Jimbim (wyświetl historię edycji)

Blue Lagoon II [200L w obiegu] -> http://nano-reef.pl/...blue-lagoon-ii/

24215be9f10266e9ed82b8bafd0f7b0bu301a872.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd jesteś ???

600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS.

Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.