volf Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Katowice manifestacja przeciw islamizacji kraju, kto z okolicy się wybiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Ale po co? Przecież ci wszyscy uchodźcy natychmiast uciekną z Polski do Niemiec, wystarczy ich tylko raz "nie upilnować" Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Zebys sie nie zdziwil jak na przystanku zobaczysz jakiegos muzlumanina wiekszosc faktycznie ucieknie z naszego kraju ale czesc zostanie a wtedy bedziesz placil na nich Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Nie patrzcie przez pryzmat tu i teraz. Pomyślcie na przód o 50lat kiedy zachód będzie już w większości muzulmanski. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Raczej się nie zdziwię, gdyż widuję takich codziennie. Płacić na nich też nie będę, już płacę, tu gdzie mieszkam Ogólnie, to nie ma się czym przejmować, zostanie ich w Polsce najgorszym przypadku kilkuset, przyuczy się ich do zawodu, nauczy czytać i pisać i jakoś to będzie Jeśli Zachód ma być za 50 lat muzułmański, to tych kilku uchodźców w Polsce i tak nic nie zmieni... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 (edytowane) Mi glownie chodzi o to ze, do polakow polskich rodzin nie ma nic, a sa tacy co potrzebuja. A nie maja co do garnka wsadzic, sa schorowani i biedni a tu taki sobie przyjedzie pod pretekstem "wojna" i zyje chodzby my wyjechali na wczasy i jeszcze im MALO Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 23 Września 2015 przez tadzik443 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Tylko będą mieć dostęp do broni niemieckiej czy francuskiej. To wtedy marna pociecha ze u nas jest ich malo. To nie jest problem dla nas. Ale dla dzieci/wnukow na pewno Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 23 Września 2015 oczywiście że wyjadą do niemiec, tylko zrobią to dopiero po rocznej karencji wysokich świadczeń socjalnych, wg naszego prawa (unijnego) dla każdego członka swoich wieloosobowych rodzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Dzisaj w Zabrzu byla jakas nagabywaczka odnosnie Pis'u. Wykrzykiwala bledy Po, i tam znalazl sie rowniez temat uchodzcow. Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach