thomas kay Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 witam, ślimaki ze zdjęć, pożyteczne czy wywalić? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Ja też ich mam trochę, wcinaja glony Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 a nazwę kojarzysz? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 Te są pożyteczne - małe glonojady Tylko uważaj bo są podobne do tego z pierwszej fotki ale stopę mają zieloną - wcinają euphylie Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur85 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 Columbella. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 Tylko uważaj bo są podobne do tego z pierwszej fotki ale stopę mają zieloną - wcinają euphylie A ich nazwę znasz? Z chęcią bym coś o nich poczytał bo mam dwie euphyllie. Te na zdjęciach co dałem to właśnie tak mi się wydaje że z dwóch różnych gatunków były Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach