dale Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 Poszukuję instrukcji do sterownika, niestety producent chyba zwinął interes - znikną z facebooka i sieci. Sterownik kupiłem dawno temu na forum, miał wszystko co potrzeba, nie wnikałem kto, co i gdzie Teraz jestem w kłopotach Jak sie pewnie już domyślacie, jest to sterownik od lampy Leszka Tak, przynajmniej mi powiedziano. Na sąsiednim forum kiedyś mi podesłano soft do komputera, ale instrukcję w trakcie porządków na dysku wywaliłem A teraz musze rozpracować podłączenie wentylatora i czujnika temperatury. Może ma ktoś na dysku jeszcze instrukcję, może jakiś nowszy firmware ? Proszę o informacje pomoc :)Pytałem na sąsiednim forum, ale coś mi mówi że są marne szanse Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marksman Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 Jak mówimy o wersji A5 to mam manuala Cytuj 400L w obiegu, Schuran 150 , 5 L siporax, lampa T5/led DIY . Zeovit Start 01.07.2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach