Skocz do zawartości
Jack Sparrow

Świetlówka Pacific Sun Crystal UV superaktyniczna....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłam przez Internet w/w świetlówkę i zdziwiło mnie ze na świetlówce ( na jej szklanej części ) nie ma żadnego opisu... Spakowana byla w pudełko od Shallow Water czyli tez inne... Reszta świetlówek które przyszly są ok.

Ciekawi mnie czy tak moze być że świetlówka jest "goła" czy po prostu przyslali mi coś innego, niewiadomo co...

Oczywiście jutro będę dzwonić do sklepu i się dopytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie prościej do producenta aby się dowiedzieć jak powinno być?

OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie prościej do producenta aby się dowiedzieć jak powinno być?

Zapewne masz racje tylko z angielskim w piśmie u mnie nie za bardzo...:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne masz racje tylko z angielskim w piśmie u mnie nie za bardzo...:/

Po co Ci angielski? Pacific Sun to firma z Polski :) Napisz na forum na priv do Przemka.

Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014.

Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crystal UV nie mają nadruku na szkle.

Tak, mówimy po polsku :-)

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki. Jakie modele z PS byś polecił Przemek do układu 4x39 w i w jakiej kolejnosci najlepiwj zamontowac?

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde? Z gory przyznaje,ze jest to czepialstwo z mojej strony - moze i mowicie po polsku,ale jesli chodzi o sluchanie,to jest juz gorzej,odpowiedzi w temacie Diuny 8×24W nie ma do dzis...

baszurek nadaje mobilnie...

Edytowane przez baszurek (wyświetl historię edycji)

"Czy nig­dy nie zas­ta­nawiał się pan nad tym, dlacze­go chmu­ry i drze­wa, złotog­niade je­sienią, bu­re zimą, ten pejzaż dek­li­nowa­ny przez po­ry ro­ku, dlacze­go wszys­tko wa­li w nas pięknem jak młotem, ja­kim pra­wem tak się dzieje? Prze­cież po­win­niśmy być czar­nym prochem międzyg­wiez­dnym, strzępa­mi mgławi­cy Psów Gończych, prze­cież normą jest hucze­nie gwiazd, po­top me­teorów, próżnia, ciem­ność, śmierć..."

S.Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crystal UV nie mają nadruku na szkle.

:) bardzo mnie to cieszy że udało się nam porozumieć. Dziękuje za informacje, wiedziałam że na Kolegów z forum można liczyć. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki. Jakie modele z PS byś polecił Przemek do układu 4x39 w i w jakiej kolejnosci najlepiwj zamontowac?

3x Crystal Blue + 1x Pigment INT+(jako druga).

Będzie kolorowo i kontrastowo ;-)

Pozdrawiam

Naprawde? Z gory przyznaje,ze jest to czepialstwo z mojej strony - moze i mowicie po polsku,ale jesli chodzi o sluchanie,to jest juz gorzej,odpowiedzi w temacie Diuny 8×24W nie ma do dzis...

W którym dokładnie temacie?

Na forum zaglądam raz na kilka dni i być może przeoczyłem pytanie.

Na wszystkie mejle wysyłane do nas(serwis, biuro, sprzedaż) odpowiadamy w ciągu kilkudziesięciu minut, kilku godzin maksymalnie.

pozdrawiam

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W którym dokładnie temacie?

Na forum zaglądam raz na kilka dni i być może przeoczyłem pytanie.

Na wszystkie mejle wysyłane do nas(serwis, biuro, sprzedaż) odpowiadamy w ciągu kilkudziesięciu minut, kilku godzin maksymalnie.

pozdrawiam

Tutaj dokladnie http://nano-reef.pl/index.php?/topic/59092-Diuna-T5---nowa-propozycja-od-Pacific-Sun,jak rowniez przez priv. Niestety, pomimo checi zakupu Diuny,tak jak kolega brawos zakupilem ATI.

Pozdrawiam.

Edytowane przez baszurek (wyświetl historię edycji)

"Czy nig­dy nie zas­ta­nawiał się pan nad tym, dlacze­go chmu­ry i drze­wa, złotog­niade je­sienią, bu­re zimą, ten pejzaż dek­li­nowa­ny przez po­ry ro­ku, dlacze­go wszys­tko wa­li w nas pięknem jak młotem, ja­kim pra­wem tak się dzieje? Prze­cież po­win­niśmy być czar­nym prochem międzyg­wiez­dnym, strzępa­mi mgławi­cy Psów Gończych, prze­cież normą jest hucze­nie gwiazd, po­top me­teorów, próżnia, ciem­ność, śmierć..."

S.Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam 3x Crystal Blue + 1 Spectra +

Mam też pigment int i jak dla mnie Spectra daje dużo przyjemniejsze światło.

Mozesz też spróbowac 3x Narva blue 2 + 1Spectra +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako zamiennik niebieskich polecam jeszcze Osrama e67.

c64.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.