arek_74 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 Co to za plamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 troszkę kiepsko na zdięciu widać to jest brak tkanki czy plamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 troszkę kiepsko na zdięciu widać to jest brak tkanki czy plamy Podejrzewano że jest to oparzenie od grzałki ponieważ spała ostatnio koło grzałki,ale nie wiem czy to jest możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil525 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 Mój hepcio kupiony dwa tygodnie temu (ok 5cm)też ma takie plamy.Na początku było ok, a po kilku dniach też go to dopadło.Narazie pływa śmiało i ma wilczy apetyt.Mam nadzieje że mu to przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 od grzałki nie kiedy kupiony? młody zbiornik? Cytuj Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 masz ukwiała ? może się zapomniał i bliżej podpłyną Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 masz ukwiała ? może się zapomniał i bliżej podpłyną Rybka kupiona w sierpniu, zbiornik hula od kwietnia,ukwiała niemam. To ciekawe co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach