aul30 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Od jakiegoś czasu moja Clavularia viridis "Papaya" okropnie zmarniała .Zarosła glonami i syfem osiadłym na skałce.Czyściłem ręcznie za pomocą pędzelka i wykałaczki , ale dalej to marnie wygląda.Czy jest szansa że jeszcze odrośnie , czy już raczej nie? Jeszcze niedawno miałem ładną kolonię tego ładnego miękasa. Dzięki za pomoc. Zdjęcia z komórki. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez aul30 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agnieszka36 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Musisz ja przestawic tam gdzie jest lepsza cyrkulacja wody i poczekaj cierpliwie , powinna odrosnac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aul30 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Ona tam cały czas ładnie rosła , i w tym miejscu tak zmarniała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Masz bardzo drapieznego pustelnika... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach