Szeryf Hornet Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Czy tu zagląda jakiś mod. !!! Jest taki dział - Czysciec Potem wchodza nowi i czytają te herezje !!! Halo modki??? Nie no następny daj se luz kolo idz na inne tematy, daj się tu o coś zapytać . Do tego pamiętam że już tu zaczeła pojawjać się jakaś dyskusja a ty tu wleciałeś ze swoimi dziwnymi poglądami sory ale takie wypowiedzi poskutkują ignorowaniem Ciebie . Nie na tema piszesz . To moze tak obrazowo.... Masz jelcza... Jelcz ma kola, takie okragle co sie turlaja, a tu nagle lup i kapec. A Ty do tego jelcza dajesz kolo z roweru wigry 3... Niby okragle, niby sie turla ale cos jakby nie teges I tak wyglada Twoj odpieniacz do Twojego akwarium Słucham jakich funkcji nie spełnia mój odpieniacz .? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Szeryf Hornet (wyświetl historię edycji) O dziwo to juz fakt Tym oto linkiem uczczę moje 3 gwiazdki https://www.youtube.com/watch?v=MuTLGLsAzyY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Jeśli nie zrozumiałeś, choć chyba aż tak tępy nie jesteś ..., no chyba że.... , to pomogę. Są dwie wersje - wybierz tę, która bardziej ci się podoba: 1. twój odpieniacz nie spełnia żadnych funkcji, dokładnie tak jak kółko od Wigry w Jelczu. 2. twój odpieniacz spełnia wszystkie funkcje, dokładnie tak jak kółko od Wigry w Jelczu. akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Funkcje spelnia... Ale w akwa 15 litrow Obczajasz subtelna roznice??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szeryf Hornet Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Funkcje spelnia... Ale w akwa 15 litrow Obczajasz subtelna roznice??? A zdradz mi tajemnicę co to za problem zbudować znacznie większy ? Do tego co jeśli co niektórzy wcale nie mają odpieniacza w 100 l. a maja taką obsad jaką ja planuje w tych moich 600 l. ? Jeśli nie zrozumiałeś, choć chyba aż tak tępy nie jesteś ... , no chyba że.... , to pomogę. Są dwie wersje - wybierz tę, która bardziej ci się podoba: 1. twój odpieniacz nie spełnia żadnych funkcji, dokładnie tak jak kółko od Wigry w Jelczu. 2. twój odpieniacz spełnia wszystkie funkcje, dokładnie tak jak kółko od Wigry w Jelczu. Ale jakieś konkrety co do odpieniacza . O dziwo to juz fakt Tym oto linkiem uczczę moje 3 gwiazdki https://www.youtube.com/watch?v=MuTLGLsAzyY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Chwilowo damy sobie na wstrzymanie. Szeryfa zapraszam na PW. Pogadamy o forum i takie tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach