jurko Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Kurcze , sam mam podtrzymywać temat :-) .................. ?? No to wklejam nowe : Edytowane 16 Stycznia 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 Co to za odmiana? Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) White people eater . W niebieskim świetle bajka :-) . No i duże ładne polipy ..... Edytowane 16 Stycznia 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 Gdzie kupiłes? Bo ja takie niedawno kupilem,Hawaiian zoa. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 Na 100 % to White People eater. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 To ja też podrzucę kilka fotekWysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 Nie da się ukryć że zoanthusy to tylko w niebieskim świetle prezentują się kozacko w białym są mdłe nijakie, a w niebieskim ukazują paletę ostrych wyrazistych barw. Jak kolekcja zoanthusów to tylko w oddzielnym zbiorniku specjalnie dla nich przygotowanym. Joshporksandwich jest w tym temacie "miszczem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 BAJKA :-) ...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 Nie da się ukryć że zoanthusy to tylko w niebieskim świetle prezentują się kozacko [emoji6] w białym są mdłe nijakie, a w niebieskim ukazują paletę ostrych wyrazistych barw. Jak kolekcja zoanthusów to tylko w oddzielnym zbiorniku specjalnie dla nich przygotowanym. Joshporksandwich jest w tym temacie "miszczem". Chyba nie miałeś fajnych zoa które wyglądają ok w normalnym świetle.Tutaj pod Ati 2B+ i C+. Pod 1/1 B+ i C+ wyglądają tak samo.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 Nadal widzę u Ciebie dużo niebieskiego światła ale "rasta" nie mam u siebie to prawda Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 Standarowe połączenie t5 dwóch niebieskich z jedna dzienną, jak chcesz to jutro zrobie pod jedną biała i jedna niebieską. Zdjęcie robione kalkulatorem i cieżko odwzorować światło w akwa bez utraty kolorów korala. Btw rasta to nie jedyne które dobrze wyglądają bez niebieskich ledów. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) fajne Rasta - co robisz ze tak Ci się wyciągają ? A teraz pokaże coś czego nie ma w obiegu Edytowane 2 Lutego 2018 przez krk_258 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 3 Lutego 2018 Tam jest frag plug przyklejony do podstawki;)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 3 Lutego 2018 żadnych specjalnych nie ma ale zdjęcia wrzucę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Lutego 2018 fajne Rasta - co robisz ze tak Ci się wyciągają ? A teraz pokaże coś czego nie ma w obiegu [emoji4] Jak się wyciągają to znaczy że mają mało światła.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) To i ja wstawię część zoasków, które mam u siebie Pozdro dla zoa maniaków @edit Przy okazji czy ktoś pomoże mi przy identyfikacji zółtych zoa lewa góra nad sunny d? Od kiedy je mam czyli jakieś 3-4 lata nie znalazłem podobnych może dlatego, że nie robiłem nikomu szczepek hehe Edytowane 7 Lutego 2018 przez mareczek232 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 La lakers pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Jakieś tam mi zostałyWysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Kilka ode mnie Takie ooooo :-) kolejne okazy wrzucę jak tylko zrobię zdjęcia . Pozdrawiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, fresz33 napisał: La lakers pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka La lakers to te na lewo od sunny D. Chodziło mi o te wielkopolipowe żółte Karol ale mega kolekcja :)) Edytowane 8 Lutego 2018 przez mareczek232 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 20 godzin temu, mareczek232 napisał: To i ja wstawię część zoasków, które mam u siebie Pozdro dla zoa maniaków @edit Przy okazji czy ktoś pomoże mi przy identyfikacji zółtych zoa lewa góra nad sunny d? Od kiedy je mam czyli jakieś 3-4 lata nie znalazłem podobnych może dlatego, że nie robiłem nikomu szczepek hehe Prawdopodobnie Candy Apple jakaś odmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 7 godzin temu, Karolem88 napisał: Prawdopodobnie Candy Apple jakaś odmiana Mało zielony jest, całość żółta praktycznie nazwałbym go candy lemon haha :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 Candy apple przy jednym świetle będzie zielony przy innym żółty . Mam dwie odmiany candy apple . I u osób od których je kupowałem były zielone . U mnie są żółte . Wszystko za sprawą światła :-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2018 22 minuty temu, jurko napisał: O kur zapiał ale śliczny Zauważyłem, że im dziwniejsze kolory tym ładniejsze hehe. Co to za odmiana? Ustawiam się w kolejce po szczepkę jak wyrośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach