jurko Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Z hornetów mam jeszcze gold . A w przyszłym tygodniu przyjdą purple i red . A czekają jeszcze do zakupu rainbow . Chyba najdroższe z hornetów ... bo po 100 zł za polip ...No ale trzeba je mieć :-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 21 Października 2018 Tiree orange Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 22 Października 2018 Słabo widać .... Jest to Smurf blood HD .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 26 Października 2018 (edytowane) Granny Apple Smith Edytowane 26 Października 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 26 Października 2018 (edytowane) Rainbow Skittles . XO Golden Yoda . Edytowane 4 Listopada 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 27 Października 2018 Red hornet. Goochsters . Vamp in Drag . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 27 Października 2018 Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 27 Października 2018 (edytowane) No hornety w takiej większej kolonii to jednak robią wrażenie :-) ..... To i ja parę wkleję :-) . AquaManiac ale twoje zdjęcia są ostre :-) . Edytowane 27 Października 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Herbatnik Zgłoś Napisano 27 Października 2018 supermanwatermelon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 31 Października 2018 Ice Phantom Hyper jubilee . Double decker . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Bowser. Playboy bunny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 Moje grzybkowe poletko.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Super kolonie :-) A ja dalej drobnicę wklejam :-) . Psycho Shamrock . Edytowane 4 Listopada 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 (edytowane) Jeden z nowych cukierków hallucination killer zoa A może jeszcze jeden Rainbow incinerators Edytowane 7 Listopada 2018 przez Karolem88 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Granny Apple smith Hyper jubille Salted agave Rainbow Woodstock I najpiękniejszy jaki mam ... zdjęcie nawet w 5% nie oddaje kolorów zz wowser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Miałem brać wowsera Ale zdecydowałem się na bowser ponieważ jest jaśniejszy od wowsera . A resztę mają bardzo podobną . Może kiedyś się wymienimy :-) . Natomiast mój rainbow incinerators ma problem z otworzeniem się . Od zakupu dalej jest zamknięty . Ale mam nadzieję że się w końcu otworzy :-) . Za dwa tygodnie będę mieć mind trick i parę innych . Edytowane 8 Listopada 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2018 24 minuty temu, jurko napisał: Miałem brać wowsera Ale zdecydowałem się na bowser ponieważ jest jaśniejszy od wowsera . A resztę mają bardzo podobną . Może kiedyś się wymienimy :-) . Natomiast mój rainbow incinerators ma problem z otworzeniem się . Od zakupu dalej jest zamknięty . Ale mam nadzieję że się w końcu otworzy :-) . Za dwa tygodnie będę mieć mind trick i parę innych . Powiem Ci jurko, ze zaraz po włożeniu do zbiornika prawie wszystkie wystrzeliły z kapeluszem i pięknie się napompowaly. Natomiast z ostatnich zakupów dalej petroglyph zamknięty, date Night zamkniety . Mam nadzieje ze do końca tygodnia wszystko już będzie na tip top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 8 Listopada 2018 U mnie natomiast petroglyphs od początku super się pompują . I powiem szczerze że bardzo mi się podobają . Podobny do nich sonic flare też jest super . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 Scrambled eggs Mandarin Orange Laser lemon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 19 Listopada 2018 A to mój Rainbow incinerator , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2018 34 minuty temu, jurko napisał: A to mój Rainbow incinerator , Otworzył się ? Ile czasu czekałeś ? Bo ostatnio jak rozmawialiśmy to był zamkniety . U mnie po tygodniu petroglyph i date Night tez się otworzyły ! :-) super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 20 Listopada 2018 No w końcu się otworzył :-) . Nie pamiętam kiedy przyszedł . Ale dwa tygodnie pewnie był zamknięty ... No ale warto było czekać , fajny jest :-) . Petroglyphs i mi się podoba . Poza tym sonic flare , zing zing i yoda też są super . Zresztą innym też nic nie brakuje . Tylko aby chciały rosnąć . Bo niestety nie wszystkie wykazują takie chęci :-) ... np . Seduction rośnie tak wolno .... jeden polip na parę miesięcy ... porażka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Listopada 2018 Jurek wrzuć fotkę całej hodowli musi robić na pewno wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 20 Listopada 2018 Powiem szczerze że mój zbiornik wcale nie jest za piękny :-) ..... Cały czas ktoś coś chce i ciągłe cięcie przeszkadza w przyrostach i zarośnięciu akwarium przez zoa ... W tej chwili odmawiam już jak ktoś chce coś zakupić bo chcę aby w końcu wszystko po rosło . Jak w końcu zarośnie to wkleję jakieś zdjęcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 22 Listopada 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach