Moljzesz Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2016 @Moljzesz Ładne te czerwone zoa, czy karmisz je w jakiś sposób? Same łapą pokarm kiedy rybom daję papu i od czasu do czasu mix mrożonek ale też bez zbędnych ceregieli Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutek78 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2016 Zoa ładnie wyglądają w przewadze niebieskiego światła . Ledy fajnie to podkreślają. Ja właśnie świece T5 2x Ati blue plus i 2x Narva blue i wszystko doświetlam Kessilami. Tylko może nie posiadam jakiś super premium zoasów, także może i nie ma co wyglądać Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj 130x60x65 + sump, odpieniacz Skimz SM 251, cyrkulacja 2XRW 15, pompa obiegowa DC 6000, światło ATI Sunpower 8x54W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor1980 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) jedne z moich Edytowane 22 Stycznia 2016 przez igor1980 (wyświetl historię edycji) Cytuj ryby: Labroides dimidiatus, Pseudocheilinus hexataenia, Chromis viridis x10, Zebrasoma veliferum, Valenciennea puellaris korale: Capnella, Caulastrea curvata, Discosoma, Rhodactis, Zoanthus, Xsenia, Gorgonia, Briareum, Pseudogorgonia, Euphylia paraankora,Euphylia yaeyamaensis, Euphylia ancora, Euphylia glabrescens Lobophytum, Parazoanthus, Gonipora, Hystrix, Clavularia viridis. Sarcophyton, Ricordea florida, Echinopora, Sinularia, Lobophyllia corymbosa, Lobophyllia rainbow, Blastomussa wellsi,Blastomussa merletti, Caulastrea echinulata,Caulastrea furcata, Acanthastrea echinata, Duncanopsammia axifuga, Turbinaria,Montipora Capricornus, Pocilipora, Stylophora, inne: Entacmea quadricolorx2, Lysmata amboinensisx3, Archaster angulatus, Blue hermit crab, Tectus Fenestratus, Mespilla globulus, Strombus sp., Ophiolepis superba, Anemonia viridisx2, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Moje takie mniej cukierkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Mark walczę z aparatem nie jestem w stanie odwzorować ich piękna na zdjęciach ale niebawem wrzucę tutaj do tematu i odpalę wątek z całym baniakiem Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marjurkowski Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Piękne te czerwone. Pozdrawiam: Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Moje słodziaki. Dalek moje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Ładne słodziaki. Te po prawej z pierwszego zdjęcia i te z drugiego podobają mi się najbardziej. Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Jeszcze takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Te też bardzo ładne. Chyba je posiadam Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hani09 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) A to moje maluszki Edytowane 25 Stycznia 2016 przez hani09 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithil Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 Panowie wszystkie ładne ZOA ale powiedzcie jak karmicie, co dajecie aby tak rosły? Mam dwa rodzaje zoa co są podobno proste w hodowli to zanikają albo zanikają i rosną potem znowu ale nie zwiększają populacji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 Jakie swiatło? Jaka woda? Jaka obsada rybna? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 Ja mam tak, 375l 150x50x50. Swiece t5 6x54w sol teraz to H2Ocean. NO3- 2.5 do 5 PO4 ledwo wykrywalne salifertem. Hepatus, zebrasoma x2, borsuk, 2x nemo, 2x pterapogon, 10x chromis viridis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maringo78 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 czy polecacie jakieś szczególne dodatki aminokwasowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Przez dłuższy czas dokarmiam zoa tylko rozpuszczonymi mrożonki typu : Czerwony plankton ikra homara oraz wrotka i artemia. Kiedyś dawałem korallfluid z JBLa Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Nie kazdy zaglada do mojego tematu. Purple Hornets i reszta bandy: Edytowane 27 Stycznia 2016 przez danp (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l FOWLR sie robi, beda rybki... 190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem... link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361 link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Widze Rasta i Lunar eclipse. Te czerwone i te na lewo od Purpli to? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Na gornym zdjeciu po srodku, na dolnym zdjeciu po srodku u gory. Teraz czas na blue i red hornety, po 1 badz dwoch glowach mi wystarczy, radocha jak cholera jak to rosnie. Purple hornety zaczalem od jednej glowki, teraz sa trzy, jedna obecnie zamknieta, ma focha... Cytuj 380l FOWLR sie robi, beda rybki... 190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem... link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361 link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnap86 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Ja mam tylko jedne i to mikroskopijne(maja moze po 4-5mm te wieksze glowki), kilka dni temu dopiero szczepke dostalem, ale tez sie pochwale, co tam Pierwsze chyba najbardziej ciesza P.S Ktos wie co to za odmiana barwna? Czy po prostu "zielone"? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez mnap86 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/topic/79187-krakenowe-240l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Moje blue hornety też humorzaoje, widać te typy tak mają @up Poszukaj zdjęć radioactive dragoneye i porównaj. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 Gdzie w Polsce można kupić bardziej ,, rasowe,, czyli kolorowe zoa. W większości sklepów są tylko te bardziej popularne. Ma ktoś namiary na takie sklepy? Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ja zamówiłem w UK, kasa przelana, teraz 2-3 tygodnie czekania na pogodę i wykurowanie szczepek. Jest jeden sklep w PL ale... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Stycznia 2016 przez grzegorz88wroc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qni Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2016 Ładne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach