Peniek Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2018 Niestety nie wiem co to za odmiana. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2018 Rośnie :-) kilka okazow do wglądu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2018 Sakura Pink. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Rainbow Smoothie Sunflower Tinkerbell Edytowane 11 Stycznia 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) A to piękne Snitch . Czerwone obrzeża i błękitny środek :-) . Są naprawdę super :-) . Edytowane 11 Stycznia 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Herbatnik Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2019 Lord of the Ring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kniaz0 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2019 1 minutę temu, kniaz0 napisał: Takie sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Rainbow Woodstock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 Zz wowser :-) Hyper jubille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Scrambled Eggs Pink sakura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Red EclipseWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Ja je znam pod nazwą purple people eater i mam na sell 30zł za polip [emoji14] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Ja je znam pod nazwą purple people eater i mam na sell 30zł za polip [emoji14] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Drogo ;-) ja po 15 sprzedaje.Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) 12 godzin temu, Gothmog napisał: Drogo ;-) ja po 15 sprzedaje. Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka No to muszę zejść z ceną bo nie wiedziałem właśnie za ile puszczać. Sam osobiście kupiłem je kiedyś drożej Jakby nie patrzeć okazja https://www.coralhouse.pl/zoanthus-red-people-eaters-wysiwyg~p91573 Edytowane 28 Lutego 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 1 Marca 2019 space monster Blue Agava Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 2 Marca 2019 Wow paly . Piękny niebieściutki :-) .... jak dla mnie bajka :-) ( na zdjęciu tego niestety nie widać ) Hyper Candy Apple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Te czerwone to jaka odmiana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Speckled krakatoa . Słabo tu wyszły . Na tym jest trochę lepiej widać . Chociaż bez rewelacji ... Edytowane 8 Marca 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markow3021 Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Mam takie ale niestety nie wiem jak się nazywają, może znacie nazwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 27 Marca 2019 WWC Sundrops Blue Panama RR Viscerion Boston Celtic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 Orange explosion Jungle juice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Super sayjan Eye of sauron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Jurasic park Pink diamond :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach