Dziobo Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Witam Jestem ostatnio na etapie wymieniania sprzętów w akwarium i teraz pora chyba na światło. Powiedzcie mi co sądzicie o pacific sun pandora hyperion s2 2x75 + 4x39 ati led powermodule 4x39 + 2×75 Chyba ze y uważacie iż hybryda jest kiepska to może samo t5 Ati sunpower 8x39. Lub 6x39 Pacifik sun diuna 8 x 39. Lub 6x39 Chyba ze ktoś ma inne propozycje Cytuj [/center] Cyrkulacja rw 8 i rw 4 swiatlo blau 6x39 Odpieniacz Deltec SC 1456 obieg Jebao 3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alghar37 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Jak będziesz mógł zobacz sobie tą lampkę nad akwem w sklepie http://crazycoral.pl/led/1773-aqua-illumination-hydra-fifty-two-hd-white.html# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 zastanow sie nad tym pomyslem. http://nano-reef.pl/topic/64804-nowe-oswietleniezagadka/ u mnie dziala dopiero 2 miesiace ale autor ma juz 2 lata i wszystko rosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 ATI sunpower 6x39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobo Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Co do samych ledów nie jestem aż tak przekonany ;/ A samemu nie mam czasu ani ostatnio chęci by coś zrobić ;/ No koleżanko Deboro. Mogłem się spodziewać tego co napisałaś wiem co te lampki umieją bo widziałem u Ciebie Cytuj [/center] Cyrkulacja rw 8 i rw 4 swiatlo blau 6x39 Odpieniacz Deltec SC 1456 obieg Jebao 3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Witam Jestem ostatnio na etapie wymieniania sprzętów w akwarium i teraz pora chyba na światło. Powiedzcie mi co sądzicie o pacific sun pandora hyperion s2 2x75 + 4x39 ati led powermodule 4x39 + 2×75 Chyba ze y uważacie iż hybryda jest kiepska to może samo t5 Ati sunpower 8x39. Lub 6x39 Pacifik sun diuna 8 x 39. Lub 6x39 Chyba ze ktoś ma inne propozycje Wszystko zależy jaka planowana obsada. Hybrydy led oferują to co najlepsze z dwóch światów T5 i LED - pełne, liniowe źródło światła pochodzące z T5(brak cieni i budowanie pigmentu z każdej strony koralowca) oraz bliki - w szczególności gdy panel jest "zwarty" jak HQI. Zbiornik pod samym T5 nawet z najpiękiejszymi koralowcami są "płaskie" - brakuje im dynamiki którą wprowadzają bliki (niedostępne przy samym oświetleniu T5) pozdrawiam Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Albo hybryda:) Z lamp które wymieniłeś znam tylko ATI dlatego polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobo Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Przemku dziękuję za odpowiedź zdaje sobie z tego sprawę. Jest tylko jedno ale cena :/ dla tego musze naprawdę nad tym zakupem się mocno zastanowić bo cena samych t5 jeszcze jest do przyjęcia ale już hybrydy ... Cytuj [/center] Cyrkulacja rw 8 i rw 4 swiatlo blau 6x39 Odpieniacz Deltec SC 1456 obieg Jebao 3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach