Skocz do zawartości
Adamoss1201

Vortech MP40 quiet

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem :(....zamówiłem pompy vortecha MP 40 quiet a dzisiaj sprawdziłem grubość szyby. W opisie pisze do 19 mm a ja mam 21 mm. Czy ktoś z Was sprawdzał jakość tych magnezów...? Mam nadzieję, że są lepsze niż w jebao....? RW 20 spadały mi z szyby.. :blushing:

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"dawał radę" to znaczy, że nie było absolutnie żadnych zakłóceń w pracy a magnez trzymał na 100%...? Wiesz, dopytuję bo to koszt niemały i chcę mieć pewność, że skończą na półce w kartonie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jak zamówiłes przez internet to masz 14 dni na zwrot bez podania przyczyny, odeślesz i po problemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mogę zapytac z trochę innej beki...co cię skłoniło do zrobienia akwarium o grubości szyb 21mm?W stopce masz 650L ?czy to tylko sam sump?

4803_4815.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam Vortecha MP 40 QD i na szybie 15mm jest ok ale próbowałem umieścić na tylnej szybie (dodatkowe 3mm tła ) i już nie trzymał tak dobrze.Myślę,że na szybie 21 mm będzie się zsuwał .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jak zamówiłes przez internet to masz 14 dni na zwrot bez podania przyczyny, odeślesz i po problemie.

jeszcze nie zamówiłem...ale już dowiedziałem się, że działać poprawnie nie będzie i :(

A mogę zapytac z trochę innej beki...co cię skłoniło do zrobienia akwarium o grubości szyb 21mm?W stopce masz 650L ?czy to tylko sam sump?

projektował akwarium ktoś kto wydawało się że wie co robi.. nie oszczędzał na materiale to prawda, ale teraz mam kłopot...

Posiadam Vortecha MP 40 QD i na szybie 15mm jest ok ale próbowałem umieścić na tylnej szybie (dodatkowe 3mm tła ) i już nie trzymał tak dobrze.Myślę,że na szybie 21 mm będzie się zsuwał .

teraz już wiem, że masz rację...:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.