Waldi Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Czy to ma coś wspólnego z "syndromem starego akwarium " ? wiesz co chyba tak,ale to jest wiele czynników pierwsze to skała,zapycha się syfem i to potem oddaje do wody druga to że z upływem czasu zaczyna brakować czegoś w wodzie,i tak naprawdę nikt nie wie czego,a my po omacku kupujemy różne płyny ale to nic nie daje,i przy byle błahostce zaczyna padać ale rzadko kto się przyznaje na forum do restartów czy pomorów spsów Edytowane 20 Lutego 2016 przez Waldi (wyświetl historię edycji) Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 A czy taka biała tkanka od spodu ma szanse odbić / oblać się znowu tkanką kiedy juz z wodą wszystko będzie ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel P Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 wiesz co chyba tak,ale to jest wiele czynników pierwsze to skała,zapycha się syfem i to potem oddaje do wody druga to że z upływem czasu zaczyna brakować czegoś w wodzie,i tak naprawdę nikt nie wie czego,a my po omacku kupujemy różne płyny ale to nic nie daje,i przy byle błahostce zaczyna padać ale rzadko kto się przyznaje na forum do restartów czy pomorów spsów To mnie zmartwiłeś, bo zakładałem swoje akwarium sps jako projekt długoterminowy. W którymś Koralu był artykuł na ten temat, ale na forum rzeczywiście mało się o tym mówi. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 fajnie że się podoba a powiedz ,mówisz że 4 lata ,a co się potem stało? Zmiana hobby na konia Cytuj Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach