JerzyB Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Witam Chcę tylko potwierdzenia . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasti Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Wygląda jak Dino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Może jeszcze ktoś ,by się wypowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Dino jak cholera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 dino polecam - H2o2 jest nawet temat o tym - kolega @Walker o tym pisał link : http://nano-reef.pl/topic/53589-dino-vs-h2o2/ Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) dino polecam - H2o2 jest nawet temat o tym - kolega @Walker o tym pisał link : http://nano-reef.pl/topic/53589-dino-vs-h2o2/ @AnT dzięki Od jutra wyjmowanie i szorowanie skały , wyssanie piasku .Jeśli będzie wracać to zrobię tak jak kolega @Walker Edytowane 21 Lutego 2016 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Po co wyjmowac? Pw. Wytlumacze co i jak Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Witam Po tygodniowym laniu H2O2 czyli wody utlenionej mogę stwierdzić , że dino zeszło.Na około 800l. w obiegu lałem 40ml wieczorem i tyle samo rano. Oświetlenie ograniczyłem do samych niebieskich świetlówek. Dzisiaj ostatnie dawki H2O2 ,a jutro wymiana około 20%wody i podanie bakterii. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Fajnie że opisales jak podawales, i jaki efekt udało Ci się uzyskać. Czyli metoda z H2O2 się sprawdza, dobrze wiedzieć :-) Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30H przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Z tą woda to jest różnie jednym pomaga a drugim nie to na pewno nie jest złoty środek na dino Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Woda z reguły pomaga lecz większość nie daje rady całego "cyklu dozowania" pociągnąć na niebieskich świetlówkach,jak zaczyna schodzić do dopalają białymi z pełnego kopyta ;] Jedyny minus H2O2 to zabójcze działanie na krewetki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Mi wyszło dino po włożeniu kawałka suchej skały w miejsce starej. Obecnie świecę normalnie, jedynie przestałem dodawać aminkwasy i inne dodatki. Od wczoraj w ballingu wyłączyłem dozowanie soli bez soli - zobaczymy. H2O2 zabija też wszelkie inne bakterie, więc sam obawiam się że to może być problemem Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Woda z reguły pomaga lecz większość nie daje rady całego "cyklu dozowania" pociągnąć na niebieskich świetlówkach,jak zaczyna schodzić do dopalają białymi z pełnego kopyta ;] Jedyny minus H2O2 to zabójcze działanie na krewetki. Witam Właśnie ,od wczoraj nie widzę moich czyszczących. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Akurat te często przeżywają,bądźmy dobrej myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GST Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Ilu procentowy ten roztwór lałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Ilu procentowy ten roztwór lałeś? Normalna woda utleniona 3% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach