Skocz do zawartości
Roman.P

Zmiana moderatora?

Rekomendowane odpowiedzi

konto założyła moja żona bo widzisz mogę niedługo na pół roku zniknąć jadąc na oficerkę....żoncia będzie rządzić i to nie Ty a ona założyła konto, zgodnie z regulaminem.

c63ba191b16df5b9f04b687b9ed94668u295a276.png

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za falstart :-) ...... ja mam tak ustawioną stronę że mi "nowi" sami wyskakują w podpowiedziach, a Twój nick poprostu rzucił się w oczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehehe, wiedziałem.....

pzdr

c63ba191b16df5b9f04b687b9ed94668u295a276.png

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to że mało piszę nie znaczy że mnie tu nie ma i że nie czytam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy :)

Po pierwsze i najważniejsze zgodnie z deklaracją pierwsza fala zielonych zostanie ogłoszona jeszcze dziś!

Po drugie jestem na tym forum praktyczne od początku i nie przypominam sobie żeby ktokolwiek dostał bana za ortografie - błagam nie demonizujmy sprawy bo nie jest tego warta - moderatorzy zaznaczają jedynie innym kolorem błędy - i tyle.

@cop909:

procedura "przyznawania" warna jest niezmienna od zawsze i w opisie dostałeś dokładnie które punkty regulaminu złamałeś.

Na PW również dostałeś odpowiedz i dodatkowo napisałem Ci że Twój post został zgłoszony przez innego użytkownika jako łamiący regulamin co dodatkowo świadczy o tym że ostrzeżenie nie jest bezzasadne.

Temat uważam za wyczerpany.

Darku, Mariusz zgłosił konto żony wiec wszystko jest pod kontrolą, dziękuje za czujność

Do czasu ogłoszenia moderatorów zamykam temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.