Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 Cześć, Rzadko tutaj trafiam bo sam coś sobie poszukam i znajdę, ale to to jest jakiś kosmita.... Na początku myślałem, że to gigantyczny płaziniec... albo jakiś ślimak... płaski z bardzo płaską muszlą, tak jakby połowa muszli jakiegoś małża. Muszla mieni się jak masa perłowa. Ktoś widział? Ktoś zna? W kibel czy zostawić? PS. znalazłem go pod Milką... Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Włącz latarkę w nocy,zobaczysz ile tego masz Jak masz kraba dzikusa to wręcz dla niego delicje Jak znajdziesz jego "dziuple" i byś rozbił skałę to zobaczył byś całą górę samych muszli Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shrimp Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 stomatella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 Groźne to? Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 Zjada glony zostawić Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 Już wylądowała w baniaku:D wygląda strasznie. Zwłaszcza jak wyciągnąłem ją z wody i tylko się do niej zbliżałem to kierowała się w moim kierunku starając się nawet piąć w pionie;) Jak w horrorze Kinga;) Dziękuję Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterpan_tm Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2016 Super kombajn na glony choć rzeczywiście urodą nie grzeszy. Staje śmiesznie na "stopie" i puszcza bańki co jakiś czas . Cytuj |140L|MIX TOTAL|5x24W|B A W B B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach