bober6662 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Jako że wakacje tuż tuż ,a Polak jak to zwykle bywa szuka czegoś na ostatnią chwilę,to założyłem temat zebyscie się podzielili swoimi tajnymi miejscowościami ,dużymi nie koniecznie,raczej takimi gdzie jest po 22 w miarę spokojnie.I do plaży blisko. Ja że swojej strony polecam Pogorzelica,cisza,spokój,plaża blisko i błękitna flaga. A co wy polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Poddabie jak co roku sie wybieram. Cisza spokoj jakies 50m do morza przez lasek. Pusciutkie plaze:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszt0 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Polecam miejscowość obok Pogorzelicy - Niechorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Kąty Rybackie pensjonat Pod Wydmą lub Wielorybek super blisko plaży ekstra miejsce na wypad z małym dzieckiem Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravicq Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Ja ostatnio jak miałem urolp... Czyli 3 lata temu byłem w pucku i szczeże polecam do Władysławowa 20 min pieszo 2 godz samochodem . Plaża nie wielka ale woda ciepła, płytka jak dla mnie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwek79 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Orzechowo albo Dębina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Rowy polecam Pozdrawiam Łukasz Rowy polecam Pozdrawiam Łukasz W Orzechowie fajnie widać jak rzeczka płynie przez plaże i wpada do morza . Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Wicie . baszurek nadaje mobilnie... Edytowane 10 Października 2016 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 13 Października 2016 Wicie (pomiędzy Jarosławcem a Darłówkiem) - naprawdę spokojna okolica (pięciokrotnie byłem zadowolony z pobytu) Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 13 Października 2016 Również polecam Pogorzelicę, cisza, spokój, czysta plaża... Blisko do Niechorza, właściwie można iść na piechotę. Kołobrzeg też jest fajny, ale oczywiście to inny klimat, więcej się dzieje, lepsza gastronomia, dużo więcej turystów, ale plaża ładna i średnio zatłoczona. Co ciekawe, temperatura wody w Kołobrzegu jest zawsze kilka stopni niższa, niż w Pogorzelicy czy Rewalu, nie wiem skąd to wynika, jakieś prądy wody czy cóś... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 13 Października 2016 No już mocno po wakacjach . Polecam Władysławowo, i ościenne Chłapowo, Jastrzębią górę, Rozewie. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Chłapowo tylko dla osób ze zdrowymi kolanami - 200 schodów w jedną stronę na plażę - liczyłem Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Eee byłem, mam tam znajomych i nie ma tragedii. Może i jest tyle schodów ale to nie jedyne zejście do plaży mówisz o tym między domkami/polem namiotowym a szkołą? Niedaleko jest punkt z świeżo wędzoną rybką mmmm pycha Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Polecam miejscowość Jantar. Niestety ostatnio coraz więcej ludzi. Przed sezonem w czerwcu fajnie :-) Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Października 2016 O do Jantara też jeździłem jakieś 8 lat temu Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Wiecie co,sam napisałem ten temat,ale w końcu nad Bałtyk nie trafiłem,bo w cenie pobytu i dojazdu oraz koszty jedzenia i tandetnych zabawek dla dziecka,zrezygnowałem z PL.I na pięknej greckiej wyspie wydałem mniej o jakiś 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Października 2016 I to prawda bo od kilku lat śmigam do Włoch heh Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 A gdzie lokalny patriotyzm Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Jaki ojczyzna (obecnie) taki patriotyzm . baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Sianożęty 11 kmnod kołobrzegu, fajna plaża 0 dyskotek, w sam raz dla rodzin z dziećmi a polecam ośrodek bursztyn. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach