Skocz do zawartości
Dephire

Sklep Solniczka.eu i Pan Fabian Lidmann Oszustwo!!

Rekomendowane odpowiedzi

pokaż mi gdzie tak napisałem

zaś Ty pisząc że sklep nie istnieje - się mylisz - zapytaj w pierwszym lepszym UOKiK

(sklep stacjonarny zamknięty ale poprzez www da się zrobić zakupy - co Oni na to - czyli jaki jest stan faktyczny)

jeżeli powiem że to ognisko się pali - to znaczy że namawiam żebyś w niego wskoczył ?

nawet jeśli twierdzisz że się nie pali - i czy wskoczysz żeby sprawdzić ... to TWOJA SPRAWA

Z Twoich wypowiedzi słabo kumaty, ciężko myślący, idący na łatwiznę użytkownik pomyśli że sklep jest O.K. i zrobi tam zakupy i się pomyli za sprawą Twoich wypowiedzi. Zawsze piszesz, że jest prawo takie i takie itd. itp. Może nie czytałeś, ale napisałem wyżej, że mam wrażenie, że chesz zosać "top użytkownikiem"' bo piszesz prawie w każdym temacie i starasz się wmawiać innym że masz zawsze rację. Może jesteś z wykształcenia prawnikiem, że tak znasz się na prawie.

Edytowane przez maciej01 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

(...) Zawsze piszesz, że jest prawo takie i takie itd. itp.

bo jest - ale (jak pisałem wcześniej) jeżeli masz dużo czasu i ochotę na sądowne batalie - zrób zakupy

(i jeżeli to dla Ciebie zachęta - to powodzenia życzę)

reszta Twoich wrażeń - są Twoimi wrażeniami - a o nich dyskutować nie mam zamiaru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie jestem naiwny i swoje wiem więc nie musisz mnie namawiać na zakupy w tym sklepie. Dobranoc.

Edytowane przez maciej01 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Wiem że nie muszę

dla ścisłości .. "batalia" w sądzie może się skończyć na różne sposoby .

bo to ze kupujący ma prawo żądać wydania zakupionego towaru (czy zwrotu gotówki) - nie oznacza że na pewno to dostanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z Twoich wypowiedzi nieświadomy klient może wywnioskować, że ma zrobic zakupy. A że strona www powinna być wyłączona pisałem kilka postów wyżej.

Chyba jakiś nieświadomy klient, który nie przeczytał tematu wątku, nie mówiąc o całej dyskusji.

Pozdrawiam, Marek.

image.jpg

294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jakiś nieświadomy klient, który nie przeczytał tematu wątku, nie mówiąc o całej dyskusji.

Pozdrawiam, Marek.

Tak też mi się również wydawało. Tłuczone cały czas ze sklep stacjonarny nie działa, ale witryna nadal tak. I nie można przetłumaczyć :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciej, z całym szacunkiem, co Ty piszesz? :)

Z akwarystycznym pozdrowieniem ;)

Seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Tak też mi się również wydawało. Tłuczone cały czas ze sklep stacjonarny nie działa, ale witryna nadal tak. I nie można przetłumaczyć :p

można - zobacz kawałek wcześniej

a ten sklep to wogóle jeszcze istnieje ? (znaczy czy działa bo www działa ledwo co - jakby ktoś zapomniał "zgasić światło" )

Tak działa sklep online i nabija ludzi w butelkę.

i

Nie tylko online, cały czas pokazuje, że stacjonarny również działa, jednakże robi ludzi w bambuko.

Trzeba każde oszustwo zgłaszać od razu na policję.

a potem poszło juz o to że jednym działa innym nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.