zagiel Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 co to za pompa spaliła mi się i nie ma żadnej nazwy kiedyś jak dobrze pamiętam to coś związane z bobble 2000 ale nie jestem pewien pomóżcie z rozpoznaniem i gdzie kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz T Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Wygląda jak jebao. Ma jakiś sterownik czy bezpośrednio do sieci wlaczana? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj 600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS. Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Pompa to Aqua Nova seria NCM. Tylko nie wiem czy 3500 czy 6000, ale obstawiam 6000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Aqua nova 3500 miala raczke u gory Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Tak potwierdzam to Aqua Nova.Możliwe że 10000, ja miałem taką w odpieńku od Sebastka 200 Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja w odpieniaczu White Skim 200 Sebastiana miałem 6000. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez parman (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zagiel Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Wygląda jak jebao. Ma jakiś sterownik czy bezpośrednio do sieci wlaczana? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka bezpośrednio do sieci bez sterownika aż przytopił się trochę wirnik uzwojenie walło bo gdy wyciągnełem wirnik i podłączyłem ją bez niczego od razu korki wywala żadnej rączki nie miała żadnej rączki nie miała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 Mam taką pompę do sprzedania. Wysłałem info na PV. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zagiel Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2016 tak to Noawa ...dzięki wszystkim za identyfikacje pomogliście bardzo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach