sawik Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 Witam mam baniaczek 50 litrow. W środku 2 błazny plus krewetka, jest jeszcE jakaś rybka która mogę tam wsadzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blindorc Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 ja w małym miałem jeszcze babkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2016 Z babek można dodać Cryptocentrus cinctus, znajduje miejsce pod skałą i tam stacjonuje, do babki dokupujesz krewetkę symbiotyczną. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazool Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 Gobiodon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 Z babek można dodać Cryptocentrus cinctus, znajduje miejsce pod skałą i tam stacjonuje, do babki dokupujesz krewetkę symbiotyczną. Autor ma już krewetkę w zbiorniku. Nie wiem jaką, ale zakładam, że pistoletowa ją "sprzątnie" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawik Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 Domniemam ze jak babka to i siatka nad baniak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Domniemam ze jak babka to i siatka nad baniak ? Siatka załatwi sprawę. Oby nie było żadnych szpar. Ja mam szybę i po mniej-więcej 7 mm przerwy. Mimo to- pożegnałem się z babką. Nie pomogło mi nocne oświetlenie, które oczywiście posiadam. P.S. Ponoć są mniej skłonne do wyskoków jeśli żyją w prace z krewetką. Tak mi się obiło o uszy. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawik Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 A w takim baniaki mandaryn jedzący mrożonki da radę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach