bopp79 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Witam Mam Sentry Ato i zastanawiam się czy jak wepnę elektrozawór pomiędzy filtrem RO a kranikiem z wodą to będzie dobrze? Wcześniej podpinałem już elektrozawór ale podpiąłem go odwrotnie i dostał się tam jakiś brud i musiałem go wysłać do serwisu Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj http://www.zlotemysli.pl/new,nowosci20,1/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz T Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Jeżeli wepniesz zawór po filtrze ro to membrana będzie cały czas pod ciśnieniem i przez dlawik od strony oczyszczającej będzie się lala woda cały czas. Albo przed ro albo po ale z zaworem czteroroznym. Poza tym membrana nie może wysychac Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj 600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS. Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Możesz go dać po prefiłtrach, przed membraną Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach