marinefreak Zgłoś Napisano 16 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich morszczaków. Potrzebuje waszej pomocy w doborze odpieniacza pod 420L baniak. Problem w tym że w szafce mam 56cm od spodu sumpa do sufitu szafki. Czy jest szansa na jakiś model który zmieści się wewnątrz a jednocześnie będę mógł bezproblemowo zdjąć z niego kubek do czyszczenia? Myślałem nad Deltec sc1456 ale on ma 53cm więc będzie ciężko ze zdjęciem kubka. Chyba że go będę przechylał za każdym razem podczas zdejmowania w celu wyczyszczenia syfu z kubka. Wasze opinie i rady????? Edytowane 16 Września 2016 przez peterbpl (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Deltec SC 1455 lub 1456 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marinefreak Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 pokson, dzięki za odpowiedź a raczej podpowiedź. Problem taki, że wewnątrz szafki mam jedynie 56 cm wysokości do dyspozycji, więc nie poszaleję z deltecami. Parę osób polecało mi Tunze 9012 i tak też zrobiłem. Kupiłem odpieńka i mam nadzieję, że się sprawdzi w moim litrażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach