turek87 Zgłoś Napisano 30 Września 2016 Witajcie moje dsb ma ponad 2 miesiace. Widac juz pelno drobnego zycia. Kiedy zaczac dokarmiac dsb i jak najlepiej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Września 2016 jak najlepiej? najlepiej to tak żeby nie zagłodzić i nie przekarmić (tak wiem ) problem w tym że nie ma przepisu - trzeba samemu metodą prób i błędów jedno DSB w ciągu doby "połknie słonia" a innemu kostka mrożonki to stanowczo za dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turek87 Zgłoś Napisano 30 Września 2016 To co polowe kostki polozyc na zlozu i obserwowac jak szybko zniknie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Września 2016 od połowy kostki nic nie wybuchnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turek87 Zgłoś Napisano 30 Września 2016 Obserwowanie dsb z refugium super sprawa po wlozeniu kostki artemi zrobilo sie mocne zamieszanie. Kielze wieloszczety az sie gotuje wyczuly natychmiast papu. Musze kupic lupe bo na szybach pelno marnego zycia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinki Zgłoś Napisano 30 Września 2016 Ja przy DSB leję wyłacznie fito i to wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 A te fito lejesz jak często i jak długo masz te DSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarccom Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Ogólnie od fito zacznij Jak zauwazysz już drobne życie dorzucaj kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 kawałek kostki - na początek - żeby nie przekarmić co 2-3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach