volf Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Cześć. Pierwszy raz zamawiałem towary z aliexpres i nie bardzo rozumiem procedury. Płatność robiłem kartą viza, wczoraj dostałem wiadomość że towar został wysłany ale z konta nie pobrano mi żadnych pieniędzy. Kiedy będzie ten przelew zrobiony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Kasa jest już zablokowana na karcie, do dwóch dni zobaczysz transakcje, nie martw się za darmo towaru nie dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Ale chyba z kolei sprzedajacy tez jej nie dostanie dopoki nie potwierdzisz ze dostales paczke (masz okreslony czas na zazalenie) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Ja z ali a już kupowałem kilka razy nie miałem problemu z płatnościami i z dostawą. Tu różnie bywało z tym czasem ale jak nie dojdzie masz 60dni na reklamacje. Znajomy zamówił tel złożył reklamacje i w momencie zatwierdzenia przez sprzedającego i wysyłki 2 doszedł 1. Gorzej jest banggood. Taniej ale wysyłka czasem i dostawa masakra Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy23111 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Niezapomij ze ak cena będzie dość wysoka to dodadzą ci w Polsce clo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Powiedzcie mi jeszcze czy paczki są otwierane do jakiejś kontroli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Zalezy co zamawiasz. Jak spora paczka lub bardzo droga to nie przejdzie bez kontroli. Zawsze wpisuja gift o wartosci kilku usd ale jak zamowisz lampe led to paczka spora, ciezka I wartosciowa. Wtedy juz pewnie trafi na clo choc nie zawsze. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Nie ma żadnego cła, tylko jest doliczany VAT od wartości przesyłki oczywiście z doliczonymi z kosztami dostawy, jak chwile pomyślisz, to wpadniesz na to jak ten VAT zminimalizować , otwieranie paczek raczej loteria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 11 Października 2016 Panowie, jak można zapłacić za zakupy na tym portalu nie mając kart visa i tym podobnych? Da radę jakiś zwykły przelew z normalnego konta bankowego, coś jak payu na allegro? Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erda Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Przelewy24 lub paypal Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj 299L(100x65x46) plus sump . Oświetlenie 2x24w t5 Narva Blue 2 i Sylvania Marinestar + LED 36W +LED 18W 3xUV , 2xRB, 1Blue+80W LED CHIP .Odpieniacz Deltec SC 1350, skały około 12 kg sucha , 20 kg żywy piasek red sea live reef , cyrkulacja RW-15 , obiegówka Jebao 3000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Przeliczyli mi po kursie 3,99 dzisiejszy to 4,10 Jak ktoś idzie w oszczędności to musi wyczekac moment, różnica niewielka ale jak to mówią grosz do grosza i będzie...domek z ogródkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Zamawialem kiedys ledy na Ali, po rozmowie ze znojomym wycofalem sie z trasakcji, kasa zostala mi zwrócona a 3 tygodnie później doszly diody. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Dopytam , pierwsze dwa zamówienia otrzymałem po kolo trzech tygodniach, trzecie zamawiane w tym samym czasie nie przyszło. Dziś odczytałem wiadomość że towar od 27 X znajduje się w kraju w" kantorze" , skoro jest w kraju to dlaczego przez tyle dni go nie dostarczyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 Panowie, co z tym "leżakowaniem w kantorze" przecież od 27go to zdążyło by kilka razy europe objechac Miał ktoś taką informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 Kiedyś zamawialem sterownik temperatury w Polsce leżał chyba z trzy tygodnie Wysłane z mojego MSP95009 przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 9 Listopada 2016 To jestem spokojniejszy, zdążą dojść bo zamawiałem prezenty na święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach