jasiu Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Czy można go tego oduczyć ? Najedzony a i tak skubie i to nie glony a zoa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amarant Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Czy można go tego oduczyć ? Najedzony a i tak skubie i to nie glony a zoa ! A może wyjada jeszenie które osiadło między polipami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiu Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 też tak myślałem że glony pomiędzy jednak dzis wyciągłem z kojca i podgolił ze 5 główek więc chyba go zaraz usmażę z czosnkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Dla niektórych taki borsuk to skarb Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiu Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Dla niektórych taki borsuk to skarb tak tylko zanim go przyłapałem to co jakiś czas mi szczepki ubywały i pieniądze jak w błoto. Jeszcze mam jednego podejrzanego ale już sam borsuk wystarczy żeby było po zoa. Szkoda bo bardzo go lubię i na pewno będzie u mnie do śmierci więc zoa nie będę miał. Ta akwarystyka morska nie jest prosta to do tego różne dziwne rzeczy się przytrafiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 A mój dziwnie kręci się wokół acanthastrei. Nie wiem czy przez to przestała się pompować? Cytuj 140x60x60 white skim 200 lampa 8x54 . Tunze 6045 jebao WP 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 wymien rybke bo sie nie oduczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysio2000 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 a czym go karmisz? Mój borsuk uwielbia nori, może dawaj mu więcej glonów to zoa zostawi w spokoju? Cytuj było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiu Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 Zjadl resztke na beszczela wczesniej tylko podskubywal. Posmakowal jak pies kurczaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach