xyz2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 To ewentualnie tak możesz zrobić, ja miałem druga pompę i podpiąłem ja na kilka dni. Serwis działał bardzo sprawnie. Dziś wysłałem jutro odebrali i już następnego dnia po południu wysłali towar. Jednak to był tylko prostu serwis. Jeśli u ciebie będzie coś poważniejszego to może potrwać dłużej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Dlatego nie jest tak źle bym nie mógł wytrzymać. Poczekam, przypomnę się po nowym roku i zaczekam na odwiedziny, które w stolicy nie są problemem dla Pana Mariusza. Kwestia zgrania się w czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 To szacun dla Pana Mariusza za to, ze zobowiązał się przyjechać.. przy natłoku pracy i takie wizyty domowe zajmują dużo czasu, w którym można byłoby obsłużyć kilku innych klientów którzy wyślą sprzęt do serwisu.. Chwali się takie podejście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Coś Ty przecież nie specjalnie:) przy okazji wizyty u rodziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Jasne, ale sam mam podobna prace i wiem ze gdyby pojechał do serwisu, to w tym czasie by naprawił ze 3 takie pompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniell Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2018 Panowie, mam pytanie jakie według Was ustawienia kontrolera jest najbardziej wydajne. Od razu chciałbym uzupełnić, że tak wiem 100% mocy pompy daje najwięcej przepływu wody, moje pytanie tycz się trybów ustwień czy lepsze efekty dla ruchu wody daje np. tryb LTC, OGC a może ciągły lub pulsacyjny. Z góry dziękuję za wasze spostrzeżenia dot. ustawień pompy i najlepszej wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o tryby automatyczne (LTC, OGC) to tylko w jednym pompy działają w dwie strony (wolniej się zapychają). Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniell Zgłoś Napisano 22 Listopada 2018 Panowie, mam pytanie jakie są najbardziej wydajne ustawienia sterownika przy dwóch pompach 250 z waszego doświadczenia. Ewentualnie jak według Was najlepiej rozmieścić pompy, aktualnie mam je rozmieszczone na przeciwko siebie po bokach akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach