jackami Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2016 co myslicie o kamieniu korali takim planktonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2016 Pokarm jak pokarm, nie wiem jak to wygląda z nienasyconymi kwasami tłuszczowymi, większość pokarmów dla ryb morskich wzbogaconych jest o takie tłuszcze, tu tego w składzie nie widzę... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2016 Ja to już dobrych pare lat na tym jade plus jeszcze inne do tego Wszystko w jednej puszcze pomieszane Podobna frakcja Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 co jeszcze dodajesz do tego planktonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Stosuje już bardzo długo do karmienia korali w nocy razem z artemią bezszypułkową suszoną. Można zmieszać z Mikrovitem. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez erni (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Stosuje już bardzo długo do karmienia korali w nocy razem z artemią bezszypułkową suszoną. Można zmieszać z Mikrovitem. obojetnie jaki mikrovit? podajesz rozpuszczone jako zawiesine ? Edytowane 14 Grudnia 2016 przez jackami (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 Stosuje już bardzo długo do karmienia korali w nocy razem z artemią bezszypułkową suszoną. Można azmieszać z Mikrovitem. na swoje akwarium ile sypiesz? podajesz w formir zawiesiny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2016 Sypie do strzykawki taką małą łyżeczkę do leków i mieszam z wodą i do akwarium . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Sypie do strzykawki taką małą łyżeczkę do leków i mieszam z wodą i do akwarium . jeszcze ostatnie pytanie. jakiej wielkosci jest ta lyzeczka - jak do herbaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 1/4 łyżeczki od herbaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 1/4 łyżeczki od herbaty ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2016 1/4 łyżeczki od herbaty Jeszcze ostatnie pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2016 Czasami dwa razy w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2016 Czasami dwa razy w tygodniu ok. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Czasami dwa razy w tygodniu jeszcze mam pytanie czy jakies proporcje tej mieszanki czy wszystkiego po rowno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Nie musisz odważać ,ja sypie spontanicznie jak mi się przypomni czasami sam plankton Hicari lub artemie czasami razem . Możesz wymieszać wszystko z Mikrovitem lub podawać osobno.Jak kto woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach