zwischen Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 Rachunek za prąd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 ja dostałem uszkodzony silnik w samochodzie Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu692 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Mikołaj zostawił pod choinką dla mnie: - smartwatch Overmax Touch 2.5 (działa naprawdę fajnie, bateria trzyma już 2 dzień) - kamerkę na kask do motocykla - czytnik ebooków - pozwolenie na większe akwarium - skarpetki z nadrukiem imitującym sandały - głośnik bluetootch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 A u mnie pierścionek, pozwolenie na kolejne akwarium (wraz ze środkami fin. nań ), oraz wycieczkę do znanego sklepu akwarystycznego i zakupy. Bogate to Dzieciątko, nie powiem Będę z niecierpliwością czekać na przyszłoroczną gwiazdkę Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 skarpetki wielopalczaste i slipy z wypustką na ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 JA dostałem wysyp dino w dojrzewającym zbiorniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Volf, na...polip? Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Nik@ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Volf, na...polip? Oby tylko był LPS,a nie SPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterpan_tm Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Majciory w mikołaje i komplet świetlówek Cytuj |140L|MIX TOTAL|5x24W|B A W B B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnap86 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 No to chyba gacie sa numeren jeden w tym roku Cytuj http://nano-reef.pl/topic/79187-krakenowe-240l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach