Gość Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2017 Cześć czy zna ktoś firmę we wrocławiu która wykona sumpa - akwarium z przegrodami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiano Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2017 Cześć czy zna ktoś firmę we wrocławiu która wykona sumpa - akwarium z przegrodami ? Polecam firmę ZOO-LAND. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuję Edytowane 4 Stycznia 2017 przez mario_mario (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2017 Trzmiele kleją ok,cenowo wychodzi dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej K. Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2017 jakiego dużego chcesz tego sampa ?? Mam w piwnicy po starym zestawie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2017 Dziękuję wszystkim za pomoc, ale sprawę właśnie ogarnęłem i zamówiłem u lokalnego szklarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach