ŁDZ Reef Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 Cześć Od dwóch dni zauważyłam takie "kokony" na skale w różnych miejscach. Czy ktoś z Was wie co to jest? [emoji17] Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n3on Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 Cześć Od dwóch dni zauważyłam takie "kokony" na skale w różnych miejscach. Czy ktoś z Was wie co to jest? [emoji17] Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Raczej biała gąbkaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 To jest gąbka sycon. Zwykle na poczatku jest ich wysyp, z czasem zanikają. Dobre stworzenie, zostawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁDZ Reef Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 @Nik@ dziękuję już chciałam rwać Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz P Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Gąbka zwana potocznie żabim skrzekiem, znalazłem w internecie pochodzi z Indonezji ;-) Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Mariusz P (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnap86 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Zobacz do komina i do sumpa. Tam pewnie bedzie ich znacznie wiecej. Zostawic, filtruje wode. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/79187-krakenowe-240l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁDZ Reef Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 @mnap86 masz rację sporo tego i w sumpie i kominie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach