jarek35 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Składam szafkę pod nowe akwarium i mam problem z zawiasami do drzwi. Potrzebuję nadmiaru na zawiasy bez puszki do układu pokazanego na zdjęciu. Może jakiś spec się znajdzie i poda jakiś link do sklepu gdzie takie zawiasy można dostać. Mi niestety nie udało się znaleźć. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej K. Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Wiesz co . Tu raczej muszą być zawiasy puszkowe równoległe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukabana Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 jak poprzednik proponuje Ci kupić zawiasy bluma równoległe. Cytuj 63l + 14l i 27l cube po nich są już tylko wspomnienia (i graty po szafkach) 144 litry pasji 80x45x40h pacific sun 120w + 2x24w odpieniacz deltek mc500, koralia 2+ jebao rw-4, jager 200w, obieg tunze 2400 refugium z piachem +6w led Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 zawias kątowy 175 stopni może Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Podjedz do castoramy lub byle jakiego sklepu stolarskiego i po sprawie Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Jarek jeśli nie znasz to polecam sklep Majster na 1-go Maja 19 albo Majera na Bystrzańskiej 49. Z pewnością dobiorą Ci co potrzebujesz Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Michał BB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob_taczis Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 W tym układzie tylko zawias puszkowy równoległy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob_taczis Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 W tym układzie tylko zawias puszkowy równoległy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 W castoramie nic co by pasowało nie mają. Michał, podjade do tych sklepów co podałeś może coś doradzą.Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka W castoramie nic co by pasowało nie mają. Michał, podjade do tych sklepów co podałeś może coś doradzą.Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka W castoramie nic co by pasowało nie mają. Michał, podjade do tych sklepów co podałeś może coś doradzą.Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czesteer1 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Zobacz jeszcze tzw. zawiasy taśmowe. Co do puszkiwych i ktorych pisano wyzej ale one nie domykaja sie. Tak czy owak bedziesz musial zastosowac jeszcze magnesy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi_1984 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Proszę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Przy okazji w tym temacie zapytam: macie jakiś sprawdzony pomysł na zabezpieczenie zawiasów przed korozją? Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi_1984 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2017 Silikon w sprayu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Szafka złożona Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Szafka - ładnie wyszło - jakie zastosowałeś stopki? "Silikon w sprayu" dobry pomysł - albo może smar PTFE teflonowy - ktoś stosował? Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denonik Zgłoś Napisano 2 Lutego 2017 lakier akrylowyw sprayu bądź zawiasy bluma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2017 Dnia 2.02.2017 o 06:03, denonik napisał: lakier akrylowyw sprayu bądź zawiasy bluma Niestety mam zawiasy bluma - i po kilku miesiącach nie wyglądają ciekawie Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 W dniu 27.01.2017 o 18:29, jarek35 napisał: Szafka złożona Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Jakich zawiasów ostatecznie użyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach