StefanTG Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie, jak w temacie szkło 60x50x40 z czego sam zbiornik 60x40x40, reszta panel o szerokości 10cm po długości na tylnej szybie - jaką grubość szkła polecacie ? czy panel lepiej oddzielić szkłem czy czarną plexi , tak samo przegródki ? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez StefanTG (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bdom Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Mysle ze 6 mm bedzie ok. Moze oddzielic szklem lub dac czarny lacobel. Jak chcesz to na PW moge dac Ci namiar na goscia ktory klei w Swietochlowicach akwaria. Bede na dniach odbierac swoje szklo wiec wrzuce jakies zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StefanTG Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie znalazłem jego ogłoszenie na olx - wyślij fotki jak wyszło. ps. zamawiałes akwarium z panelem czy zwykłe ? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez StefanTG (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bdom Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 wiesz co kiedys z nim rozmawialem na temat panelowego ale w koncu zdecydowalem sie na zwykle akwarium + pudelko przelewowe + sump, nie chce komina wiec tak dla mnie wygodniej, ceny ma bardzo fajne w porownaniu do konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 mam podobny zbiornik, 55 x 40 x 40 (w tym panel 10 cm), szkło 6mm, opti front i boki, reszta float, panel oddziel szkłem, bo plexa przy byle robocie od razu się podrapie, przegródki też szkłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Też mam bardzo podobne (opis jest na forum), zrobiłem z opti 8mm (bez wzmocnień). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach