Marcin-JM Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Witajcie, ponieważ dział serwisowy Pacific Sun nie odpisał na mojego maila to może Wy mi pomożecie. Wszystko działa prawidłowo tylko jest problem z pompą #4. Mimo prawidłowego zaprogramowania na komputerze co innego pokazuje się na wyświetlaczu stacji. (wielkość dawki pobiera z pompy #5). I teraz nie wiem czy stacja będzie dozować zgodnie z odczytem na komputerze czy zgodnie z tym pokazuje na swoim wyświetlaczu. Na zdjęciach odczyt z pamięci urządzenia (Read) i to co pompa pokazuje na wyświetlaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 IMHO ta z sterownika.poleci. Jest problem z zapisem do pamięci dawek. Zrób reset urządzenia i zaprogramuj od nowa.Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 1 Lutego 2017 Witam W takich sprawach proszę pisać bezpośrednio do serwisu Pacific Sun - service@pacific-sun.eu Nie jestem pewien, ale to chyba nie jest ostatnia wersja aplikacji, w którejś zgłaszany był ten problem i w aktualnej już nie występuje(ale po szczegóły proszę pisać na service) pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach