Gość Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 np. w tym że skała jest nassana żelazem ? i "czort wie" czym jeszcze to są przykłady wapienia filipińskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 8 minut temu, silvia napisał: np. w tym że skała jest nassana żelazem ? i "czort wie" czym jeszcze to są przykłady wapienia filipińskiego aaa, nie czytałem całego wątku...po co się bawić w ten kamień w morskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) silvia, ta skała to 95% obsady skalnej mojego zbiornika, reszta rafowej to tyle co podstawki pod szczepki. W wolnym czasie zapraszam na oględziny. edyt. i nawet jak była czymś nassana to napewno niczym złym, sam zobaczysz. Edytowane 19 Lutego 2017 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksym Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 2 godziny temu, silvia napisał: niektórych nie da się odróżnić na fotce - tylko po wadze To cie zapewniam ze moja jest bardzo lekka i po jej puknieciu wydaje dźwięk niczym ceramika . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach