hyziu Zgłoś Napisano 22 Lutego 2017 Witam. Kupiłem suchą skałę do akwarium w jednym ze sklepów . Nie wiem czy jest dobrej jakości bo wygląda na szkielet martwego koralowca. Czy tak wygląda sucha skala. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 22 Lutego 2017 O jej jakości się nie wypowiadam, ale tak, skała rafowa to skała zbudowana przez szkielety korali. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 22 Lutego 2017 Mam sporo takiej u siebie w akwarium. Stanowi dobrą kryjówkę dla wszelkiej maści wieloszczetów, wężowideł, kiełży etc... Z drugiej strony sporo detrytusu tam wchodzi. U mnie akurat to zaleta, ale na początku jak były problemy z NO3 to musiałem często przedmuchiwać te miejsca. Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach