Jukos Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam, zakupiłem środek jak w temacie jednakże nie mogę go użyć bo w opakowaniu nie było łyżeczki Czy ktoś z forumowiczów może ma ten środek i wagę aptekarską/ jubilerską żeby podpowiedzieć jak stosować w gramach? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź Edytowane 28 Lutego 2017 przez Jukos (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 5 minut temu, Jukos napisał: nie było łyżeczki cześć 1ml na 240litrów akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 12 minut temu, Adi1977 napisał: cześć 1ml na 240litrów akwarium sorki, może to głupie pytanie ale ile proszku mieści się na 1 ml? instrukcja mówi o 1 łyżeczce na 190 l Edytowane 28 Lutego 2017 przez Jukos (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 1/5 łyżeczki płaskiej stołowej (małej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 ok. dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 polecam - przydaje się allegro.pl/lyzki-lyzeczki-pomiarowe-miarka-kuchenna-i6676707640.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 do tej pory wystarczał mi waga aptekarska z dokładnością do 0,02g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Rozmontuj strzykawkę , wsyp 1 ml zgodnie z oznaczeniem i masz odmierzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 7 minut temu, TMK napisał: Rozmontuj strzykawkę , wsyp 1 ml zgodnie z oznaczeniem i masz odmierzone Patrząc na łyżeczkę na zdjęciach oraz widząc jakiej wielkości jest buteleczka mam bardzo duże przeczucie, że 1 ml ze strzykawki nie będzie odpowiadał zalecanej dawce Buteleczka ma trochę ponad 8 cm wysokości. Właśnie dostałem info z Polyp Lab, że jedna łyżeczka to 0,15 g - zamieszczam, bo może się jeszcze komuś przydać. Edytowane 28 Lutego 2017 przez Jukos (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wainer Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 miarkę z testów wykorzystaj jest prawie identyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 na pewno nie było łyżeczki? ja parę łyżeczek odszukałem w różnych produktach "grzebiąc" głębiej w pojemniku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 opakowanie nie jest duże i nie ma żadnych ukrytych kieszonek Ludzie z Plyp Laba są bardzo komunikatywni i według informacji od nich należy stosować 0,15g środka na 190l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) ok, sory, że drążę, a w środku buteleczki sprawdzałeś? u mnie była właśnie tak wciśnięta i zastanawiałem się, jak oni to upchnęli... :-) Edytowane 1 Marca 2017 przez pooh (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 2 godziny temu, pooh napisał: ok, sory, że drążę, a w środku buteleczki sprawdzałeś? u mnie była właśnie tak wciśnięta i zastanawiałem się, jak oni to upchnęli... :-) Nic nie szkodzi, wiem o czym mówisz. W suplementach dla krewetek słodkowodnych tak właśnie są upychane łyżeczki. Tutaj nic nie było. Z opakowania wypadła gumka recepturka, stawiam, że to ona miała trzymać łyżeczkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matrix1983 Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 Hej, jakie opinie po stosowaniu preparatu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 dzisiaj dopiero trzecia dawka, ale widać poprawę żywotność wśród błaznów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matrix1983 Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Trzyma kciuki. ma nadzieje, że wreszcie coś skutecznego na to dziadostwo. Daj proszę znać czy kuracja zakończy się sukcesem. dzieki i powodzenia Edytowane 1 Marca 2017 przez Matrix1983 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 Jak kuracja ? Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach