domel302 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Siemka wszystkim, czy wiecie kto na forum sprzedawał krewetki na tego pasożyta (sprawdzone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajtek77 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 https://sites.google.com/site/sexykrewetka/ Cytuj Akwarium OW 120x60x60 + Sump 80x50x45h + Dolewka 40 l. / Deltec APF 600 na NJ 800 // Obieg Jebao DCT 8000 // Cyrkulacja 2 x Jebao RW 8 // Lampa Led Lumini glisten 150r2 + 120r1 // Grzałka Jager 250 wat // Sentry ATO // Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Na forum kolega jest zalogowany jako "nanokaczor", a Kajtek dał Ci jego stronę z ofertą. Pisz na forum lub przez jego stronę, tam masz też telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K@MIL Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 brzydal Ci je tak wytłucze że żadna nawet łebka nie wystawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel302 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja mogę kupić brzydala, czy inną rybkę tylko żeby była sprawdzona Myślałem też o chelmonie? Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez domel302 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Brzydal, krewetki i chelmon to loteria, nie zawsze kazdy egzemplarz zjada. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Najlepsi są natutralni wrogowie. Według mnie najbezpieczniejsze będą krewetki, brzydal prędzej czy później zabierze się za korale, chełmon jest dość drogi i jak często się czyta ma małą przeżywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marking Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Słyszałem jednak, że najlepszy jest ślimak Berghia, natomiast u mnie idealnie sprawdzały się zawsze Lysmata kuekenthali. Cytuj Pozdrawiam serdecznie Mariusz Król marking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K@MIL Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2017 Tylko brzydal, u mnie pierwszy lepszy żaden nawet oliwkowy, krewetki to miliony czasu zanim CI je zjedzą chyba że masz ich mało to krewetki najlepsze, ale jak więcej to tylko brzydal u mnie był normalnie las a teraz nawet jeżeli jakaś jeszcze jest to głowy nie wystawi i nie tyka korali ale nie chce zapeszać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2017 Brzydal jak zje róże to następnie zjada np ładne zooa a jak brzydala eksmitujesz to na 100% róże tam gdzie były to tam wyjdą sprawdzone 10 razy kupiliśmy helmona po 2 tygodniach 50 róż poszło w zapomnienie Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian K. Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Ze swojego doswiadczenia,brzydal jak najbardziej sprawdzony w akwa 75l czepial sie pozniej euphyli a teraz w 200l nie tylka. Apitasi brak juz od dawna. Teraz urozmaicona dieta i nie podjada korali. Przynajmniej euphyli i zoa bo te mam. A co do krewetek to mialem 3 w 75l i niestety nie ruszaly ani troche apitasi. Mowia ze wundermani ja mialem kukenhali nie tykaly nic. Brzydal najtansza opcja i mylse ze ze sprzedaza nie bylo by pozniej problemu. Ale powiem od razu ze jak go zabrac to apitasia i tak wyjdzie po jakims czasie. Jak masz sump to mozna go przerzucac jak bedzie skubac korale. Moj w mniejszyn plywal w panelu jak za mocno rozrabial Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Damian K. (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach