Jukos Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Kto mi powie co to za pasażer na gape? Siedzi w skale, co jakiś czas zatyka wszystkie otwory, szkody żadnej nie zrobił Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Odłowić i do sumpa. Mam takiego samego. Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 łatwo powiedzieć. Koleszka jest wielkości paznokcia i mieszka w dziurze z której się nie rusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korabol Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Wygląda podobnie do Actaeodes Tomentosus,sprawdź sobie,jeśli to ten możesz zostawić nie jest groźny. Mam też takiego wcina glony i to tylko jak zgaśnie światło.Galaxy S5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Mialem takiego na gape siedzial w jednej norce i w nocy widziałem tylko ruch kilka cm w prawo w lewo. Nie robil szkód. Ale od dawna go nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caramelo Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Jak szatan z tymi czerwonymi ślepiami wygląda! Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 na razie nie będę go ruszał - dopóki nie szkodzi to niech sobie żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach