Tata Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Witam Mam problem z lampą LED, wykonaną przez Leszka "Locotus", lampa fajna ale mam z nią problemy. Problem: 1. program do sterowania nie jest ten który miałem pierwotnie i są problemy z obsługą tegoż programu. 2. poszczególne ledy raz się zaświecają raz gasną, generalnie lampa żyje własnym życiem, 3. wiatraki kiedyś chodziły stopniowo w zależności od temperatury a teraz działają 0/1 Poniżej zdjęcia. Może jest gdzieś w Krakowie lub okolicach jakiś fachowiec od lamp LED? Problem tylko taki, że nie za bardzo mogę przestać świecić nad akwarium ... Wszelka pomoc mile widziana. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 zresetuj sterownik może pomoże Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach