BitaSmietana Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Sprawdź odpad jakie wartości pokazuje, innego pomysłu już niemam. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarooooo Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Reklamacja membrany? Uznają? Jak z tym bywa w rzeczywistości 1 minutę temu, BitaSmietana napisał: Sprawdź odpad jakie wartości pokazuje, innego pomysłu już niemam. Pozdrawiam. Odpad więcej niż z kranu albo podobny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 A gdzie kupiłeś? Dlaczego we Wro na miejscu nie kupiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarooooo Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 5 godzin temu, elespero napisał: A gdzie kupiłeś? Dlaczego we Wro na miejscu nie kupiłeś? Kupiłem we wro na miejscu, poskladany do kupy, po za membraną. Po przeplukaniu wsadzona membrana i znowu poszło ok 10l wody w kibel, a resztę już brałem do baniaka. Teraz przyszedł miernik i okazuje jak się okazuje 085ppm. I tak zepewnie zalalem baniak. No chyba że miernik do bani, albo membrana lub H wie co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Mierniki TDS też kalibruje się, może przyszedł nieskalibrowany i pokazuje błędny wynik pomiaru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarooooo Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Znajdzie się ktoś dzisiaj koło 12 w okolicach Wrocławia z pewnym 000ppm by sprawdzić mój miernik, jakoś nie chce mi się wierzyć że poszła membrana. Mój filtr rodi Może coś z tym zaworem czterodroznym nie tak, za małe ciśnienie i czegoś nie otwiera, nie zamyka. Może go zdemontować? Jak odkrecam zawór z wodą to filtr się jakby napełnia, woda z niego zchodzi po zakreceniu. Edytowane 19 Maja 2017 przez Jarooooo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 Podjedz do jakiegoś sklepu jak nikt się nie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BitaSmietana Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 Rozkręcałeś wkłady przed uruchomieniem filtra czy tylko dołożyłeś membrane i odpaliłeś wszystko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarooooo Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 4 minuty temu, BitaSmietana napisał: Rozkręcałeś wkłady przed uruchomieniem filtra czy tylko dołożyłeś membrane i odpaliłeś wszystko?? Rozkrecalem w celu sprawdzenia, wczoraj też kontrolne rezkrecilem by zobaczyć czy może coś źle nie weszło, ale wszystko wygląda wporzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarooooo Zgłoś Napisano 28 Maja 2017 Dziś 21 dzień sytuacja się poprawia. Ma ktoś jakąś ekipę do sprzątania do sprzedania Wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach