dadario Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Taki oto kwiatuszek znalazłem w internetach. http://joemonster.org/art/39721/Dlaczego_nalezy_regularnie_czyscic_akwarium A najbardziej zabawne w tym wszystkim są komentarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 1. To jakie to było akwarium ? 2. No weź przegap takiego bydlaka ! 3. Czy może przegryźć się przez szkło ? Punkt trzeci miażdży. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Dobre hehe spalił bym razem z domem...Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 (edytowane) Albo "sprzedałem akwarium, a teraz ma go ktoś inny" hehe Edytowane 18 Maja 2017 przez laszek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 ohydne bydle, niedawno jakiś "kolega" z forum znalazł w swoim akwa, oczywiście spora ilość "uprzejmych" doradzała mu by go zostawił. Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 No tak żeby urósł jeszcze większy i robisz jeszcze większe wrażenie:PWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 26 minut temu, fresz33 napisał: No tak żeby urósł jeszcze większy i robisz jeszcze większe wrażenie:P Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka chyba tak, tylko w twojej wypowiedzi dodał bym "---" "wrażenia" Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach