mathom Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 Witam znalazłem wczoraj rano martwego mitraxa, a żółtek ma postrzępione tylne płetwy. Czy możliwe że żółtek załatwił mitraxa ? Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 A to na pewno nie wylinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 raczej nie, chociaż nie miał wylinki od września jak jest u mnie. Wyglądało to i ważyło jak krab, brzuch miał rozpruty a środek wypełniony białą tkanką. Wylinki są jednak lekko sflaczałe i puste w środku. Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 To może padł z powodu (właśnie) braku wylinki... jednak od września to dość długo... za mało jodu w wodzie? a żółtek to "zbieg okoliczności"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 Nie wszystkie wylinki krabów są sflaczałe. U ptero... Już nazwy nie pamietam raz zrobił wylinke. Myślałem że padł wyciągnąłem twarda sztywna z wszystkimi odnużami i brzuch rozpruty na pół. Wieczorem patrze a on lata po akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach