Vuko Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Witam Po dłuższej nieobecności na forum podczas logowania poprawne hasło nie zadziałało. Po wybraniu ze strony logowania opcji przypomnienia hasła na maila przyszedł link do jego zmiany. Sama zmiana hasła przebiega OK i jestem zalogowany do czasu wygaśnięcia sesji. Próba ponownego zalogowania z nowym hasłem kończy się informacją o błędnym haśle i znowu trzeba je zmieniać. Teraz próbowałem zmienić hasło z panelu użytkownika będą świeżo zalogowany, ale okazuje się, że aktualne, dopiero co ustalone hasło jest według systemu niepoprawne. Widziałem, że był już podobny temat w styczniu, ale zakończył się ostatecznie założeniem nowego konta. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Hej, Ja nie potrafię Ci pomóc, ale wkleję ten temat, gdzie trzeba, zanim się zakopie innymi tematami. Poczekaj na odpowiedź, nie wszystko da się od ręki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Jakiej przeglądarki używasz? Sprawdź menadżera haseł bo prawdopodobieństwo trzyma stare hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Witam Używam Chroma. Podczas logowania nie korzystam z automatycznego wpisywania hasła tylko wpisuję je "z palca". Poza tym mam wyłączone zapamiętywanie haseł w przeglądarce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Kojarzy mi się, że z Chromem był taki problem po zmianie silnika. Pomagał reset przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Niestety to nie to. Reset nie pomógł. Zmiana przeglądarki na Esge też nie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 A czy na innym urządzeniu również masz problem z wygasaniem sesji i zapamiętaniem prawidłowego hasła przez przeglądarkę? Logujesz się tylko z jednego komputera? Masz zaznaczona opcje zapamiętania hasła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 Próbowałem z dwóch komputerów, z rożnymi systemami operacyjnymi i przeglądarkami. Cały czas to samo. Problem w związku z tym raczej tkwi po stronie forum. Napisałem w tej sprawie na formularz kontaktowy bo przez pewien czas nie miałem w ogóle dostępu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 w telefonie i w PC używam Mozilla Firefox - żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 Admin obiecał zająć się tematem dziś wieczorem lub jutro, więc proszę jeszcze o trochę cierpliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Zgłoś Napisano 24 Lipca 2017 Czy administratorowi udało się coś ustalić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 24 Lipca 2017 A czy mógłbyś odpowiedzieć administratorowi na PW w końcu? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach