Seba6001 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2017 Tak dobrze , tez myslalem ze zle pokazuje pozyczylem od kolegi miernik i pokazuje idealnie tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tihs Zgłoś Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Heh faktycznie nie wiedziałem wczoraj o czym pisze, google pomógł - dzięki Su. Jest tds i tss i to drugie czyli suspended solids to śmieci, i jak widać po wynikach kolegi prefiltry łapią TSS a nie TDS Dziękuję Wam obu za cierpliwość do mnie Wynik 150 -> 13 to jakieś 92%, czyli membrana jest ok - może gdybyś spuścił więcej wody to jeszcze spadnie ? Rozwiązanie podał Ci już @mathom w pierwszym poście, uzywam tej wody do płukania rąk, sprzętu albo na herbatę Edytowane 22 Lipca 2017 przez tihs (wyświetl historię edycji) Cytuj Blog i Galeria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Lipca 2017 Powinieneś też chyba dopisać coś w rodzaju ... i sory Marku że Cię pochopnie "pojechałem" ps. z wody z "odrzutu" nie robił bym herbaty itp. - skoro w kranówce masz 150 - to w "ścieku" koło 300 ... rozpuszczonego nie wiadomo czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2017 4 godziny temu, silvia napisał: Powinieneś też chyba dopisać coś w rodzaju ... i sory Marku że Cię pochopnie "pojechałem" ps. z wody z "odrzutu" nie robił bym herbaty itp. - skoro w kranówce masz 150 - to w "ścieku" koło 300 ... rozpuszczonego nie wiadomo czego Oj tam oj tam , Ludziska biorą mineralkę co ma 600 i robią herbatę , nic to że ciemna i z kożuchem alle ile mikroelementów . 6 godzin temu, tihs napisał: Heh faktycznie nie wiedziałem wczoraj o czym pisze, google pomógł - dzięki Su. Jest tds i tss i to drugie czyli suspended solids to śmieci, i jak widać po wynikach kolegi prefiltry łapią TSS a nie TDS Dziękuję Wam obu za cierpliwość do mnie Spoko nie od dziś jestem bywalcem niejednego forum ,do tego znam naturę ludzką .Najważniejsze żeby wszystko było na spokojnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach